Y. Arifoğlu, "Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak," In Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan , İstanbul: İdeal Kültür Yayıncılık, 2021, pp.41-60.
Arifoğlu, Y. Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak. 2021. In Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan , İdeal Kültür Yayıncılık, İstanbul, 41-60.
Arifoğlu, Y., (2021). Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak. Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan (pp.41-60), İstanbul: İdeal Kültür Yayıncılık.
Arifoğlu, YUNUS. "Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak." In Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan , 41-60. İstanbul: İdeal Kültür Yayıncılık, 2021
Arifoğlu, YUNUS. "Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak." Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan , İdeal Kültür Yayıncılık, 2021, pp.41-60.
Arifoğlu, Y. (2021) "Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak", Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan . İstanbul: İdeal Kültür Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={YUNUS ARİFOĞLU}, chaptertitle={Damak Tadı: Zihnin ve Kültürün Yüksek Zevki Abbasiler Döneminde Yemek ve Mutfak}, booktitle={ Tarihin Peşinde Hayatın İçinde Selahaddin Önder'e Armağan}, publisher={İdeal Kültür Yayıncılık}, city={İstanbul},year={2021} }