H. BARUT Et Al. , "Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , vol.25, Antalya, Turkey, pp.197-198, 2015
BARUT, H. Et Al. 2015. Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi. 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey), 197-198.
BARUT, H., KARADUMAN, Y., & EKER, S., (2015). Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi . 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi (pp.197-198). Antalya, Turkey
BARUT, HATUN, YAŞAR KARADUMAN, And SELİM EKER. "Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
BARUT, HATUN Et Al. "Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.197-198, 2015
BARUT, H. KARADUMAN, Y. And EKER, S. (2015) . "Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.197-198.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATUN BARUT Et Al. }, title={Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi}, congress name={2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={197-198} }