M. OLGUN Et Al. , "Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki," Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018
OLGUN, M. Et Al. 2018. Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2 , 46-51.
OLGUN, M., KARADUMAN, Y., AYTER, N. G., ARDIÇ, M., KOYUNCU, O., SEZER, O., ... BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z.(2018). Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, 46-51.
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki," Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, 46-51, 2018
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki." Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018
OLGUN, M. Et Al. (2018) . "Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki." Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-51.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğday Çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab Renk Değerleri ile Nitrojen Dozları ve Kalite Parametreleri Arasındaki İlişki}, journal={Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2018, pages={46-51} }