M. S. İPAR Et Al. , "Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis)," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.260-269, 2020
İPAR, M. S. Et Al. 2020. Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis). JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2 , 260-269.
İPAR, M. S., BABAÇ, E., & KÖK, A., (2020). Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis). JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, 260-269.
İPAR, MEHMET, ERHAN BABAÇ, And ALPEREN KÖK. "Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis)," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, 260-269, 2020
İPAR, MEHMET S. Et Al. "Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis)." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.260-269, 2020
İPAR, M. S. BABAÇ, E. And KÖK, A. (2020) . "Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis)." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.260-269.
@article{article, author={MEHMET SEDAT İPAR Et Al. }, title={Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi (Evaluation Of Customer Reviews For Green Generation Restaurants By Content Analysis)}, journal={JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL}, year=2020, pages={260-269} }