M. İ. AKSU Et Al. , "Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.473, 2016
AKSU, M. İ. Et Al. 2016. Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 473.
AKSU, M. İ., ŞAT, İ. G., ÖZ, F., GÜRSES, M., ERDEMİR, E., & TURAN, E., (2016). Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.473). Edirne, Turkey
AKSU, MUHAMMET Et Al. "Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
AKSU, MUHAMMET İ. Et Al. "Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.473, 2016
AKSU, M. İ. Et Al. (2016) . "Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.473.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMET İRFAN AKSU Et Al. }, title={Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={473} }