Y. KARADUMAN Et Al. , "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.65-74, 2015
KARADUMAN, Y. Et Al. 2015. Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1 , 65-74.
KARADUMAN, Y., AKIN, A., TÜRKÖLMEZ, S., & TUNCA, Z. Ş., (2015). Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 65-74.
KARADUMAN, YAŞAR Et Al. "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 65-74, 2015
KARADUMAN, YAŞAR Et Al. "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.65-74, 2015
KARADUMAN, Y. Et Al. (2015) . "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.65-74.
@article{article, author={YAŞAR KARADUMAN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi İçin GlutoPik Parametrelerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması}, journal={Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2015, pages={65-74} }