M. OLGUN Et Al. , "Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.73-80, 2012
OLGUN, M. Et Al. 2012. Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2 , 73-80.
OLGUN, M., AYTER, N. G., KUTLU, İ., & BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., (2012). Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, 73-80.
OLGUN, MURAT Et Al. "Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, 73-80, 2012
OLGUN, MURAT Et Al. "Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.73-80, 2012
OLGUN, M. Et Al. (2012) . "Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.73-80.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Farklı Gamma Işını Dozlarının Ekmeklik Buğdayda Fide Gelişimi Üzerine Etkisi}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2012, pages={73-80} }