S. P. TEMİZKAN Et Al. , "Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey, 2023
TEMİZKAN, S. P. Et Al. 2023. Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kastamonu, Turkey).
TEMİZKAN, S. P., OĞUZ, Y. E., & AYDIN, A., (2023). Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği . VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey
TEMİZKAN, SAADET, YASİN EMRE OĞUZ, And AYSUCAN AYDIN. "Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 2023
TEMİZKAN, SAADET P. Et Al. "Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey, 2023
TEMİZKAN, S. P. OĞUZ, Y. E. And AYDIN, A. (2023) . "Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAADET PINAR TEMİZKAN Et Al. }, title={Üçüncü Dalga Kahve İşletmesi Müşterilerinin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği}, congress name={VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2023}}