E. TAKIL Et Al. , "Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.111-125, 2020
TAKIL, E. Et Al. 2020. Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1 , 111-125.
TAKIL, E., KAYAN, N., & ALTAY, Y., (2020). Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 111-125.
TAKIL, ENGİN, NİHAL KAYAN, And YASİN ALTAY. "Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 111-125, 2020
TAKIL, ENGİN Et Al. "Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.111-125, 2020
TAKIL, E. KAYAN, N. And ALTAY, Y. (2020) . "Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.111-125.
@article{article, author={ENGİN TAKIL Et Al. }, title={Mısır fasulye karışık ekim sistemlerinde farklı ekim şekillerinin verim ve verim unsurları üzerine etkisi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={111-125} }