Y. KARADUMAN Et Al. , "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi," Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.141-151, 2021
KARADUMAN, Y. Et Al. 2021. Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi. Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1 , 141-151.
KARADUMAN, Y., AKIN, A., YILMAZ, E., DOĞAN, S., & BELEN, S., (2021). Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi. Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 141-151.
KARADUMAN, YAŞAR Et Al. "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi," Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 141-151, 2021
KARADUMAN, YAŞAR Et Al. "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi." Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.141-151, 2021
KARADUMAN, Y. Et Al. (2021) . "Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi." Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.141-151.
@article{article, author={YAŞAR KARADUMAN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi}, journal={Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={141-151} }