Ç. AYDOĞAN Et Al. , "Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi," VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.236, 2015
AYDOĞAN, Ç. Et Al. 2015. Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi. VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 236.
AYDOĞAN, Ç., ERGİN, S., ÖZTÜRK, N., & TURHAN, E., (2015). Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi . VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi (pp.236). Çanakkale, Turkey
AYDOĞAN, ÇİĞDEM Et Al. "Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi," VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2015
AYDOĞAN, ÇİĞDEM Et Al. "Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi." VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.236, 2015
AYDOĞAN, Ç. Et Al. (2015) . "Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi." VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.236.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM AYDOĞAN Et Al. }, title={Yüksek Sıcaklığın Asma Kabak Cucurbita pepo L Çeşidinde Antioksidan Enzimlere Etkisi}, congress name={VII. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2015}, pages={236} }