D. CANKÜL, "Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak," In Gastronomide Yeni Akımlar , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Basımevi, 2022, pp.3-33.
CANKÜL, D. Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak. 2022. In Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, 3-33.
CANKÜL, D., (2022). Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak. Gastronomide Yeni Akımlar (pp.3-33), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Basımevi.
CANKÜL, DURAN. "Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak." In Gastronomide Yeni Akımlar , 3-33. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Basımevi, 2022
CANKÜL, DURAN. "Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak." Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi Basımevi, 2022, pp.3-33.
CANKÜL, D. (2022) "Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak", Gastronomide Yeni Akımlar . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Basımevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={DURAN CANKÜL}, chaptertitle={Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak}, booktitle={ Gastronomide Yeni Akımlar}, publisher={Anadolu Üniversitesi Basımevi}, city={Eskişehir},year={2022} }