G. S. KAMAN And E. DÜŞMEZKALENDER, "UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”," In GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2022, pp.84-90.
KAMAN, G. S. And DÜŞMEZKALENDER, E. UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”. 2022. In GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 84-90.
KAMAN, G. S., & DÜŞMEZKALENDER, E., (2022). UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”. GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR (pp.84-90), Ankara: DETAY YAYINCILIK.
KAMAN, GİZEM, And EBRU DÜŞMEZKALENDER. "UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”." In GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR , 84-90. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2022
KAMAN, GİZEM S. And DÜŞMEZKALENDER, EBRU. "UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”." GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR , DETAY YAYINCILIK, 2022, pp.84-90.
KAMAN, G. S. And DÜŞMEZKALENDER, E. (2022) "UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”", GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR . Ankara: DETAY YAYINCILIK.
@bookchapter{bookchapter, author ={GİZEM SULTAN KAMAN And author ={EBRU DÜŞMEZKALENDER}, chaptertitle={UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS UNSURU OLARAK “TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ”}, booktitle={ GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2022} }