M. İ. Aksu Et Al. , "The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.243-248, 1997
Aksu, M. İ. Et Al. 1997. The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri). Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1 , 243-248.
Aksu, M. İ., Özdemir, F., & Nas, S., (1997). The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri). Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 243-248.
Aksu, MUHAMMET, Feramuz Özdemir, And Sebahattin Nas. "The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 243-248, 1997
Aksu, MUHAMMET İ. Et Al. "The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.243-248, 1997
Aksu, M. İ. Özdemir, F. And Nas, S. (1997) . "The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.243-248.
@article{article, author={MUHAMMET İRFAN AKSU Et Al. }, title={The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)}, journal={Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=1997, pages={243-248} }