N. GÜLMEZOĞLU And İ. TOLAY, "Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1, pp.5-8, 2016
GÜLMEZOĞLU, N. And TOLAY, İ. 2016. Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1 , 5-8.
GÜLMEZOĞLU, N., & TOLAY, İ., (2016). Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1, 5-8.
GÜLMEZOĞLU, NURDİLEK, And İNCİ TOLAY. "Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1, 5-8, 2016
GÜLMEZOĞLU, NURDİLEK And TOLAY, İNCİ. "Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1, pp.5-8, 2016
GÜLMEZOĞLU, N. And TOLAY, İ. (2016) . "Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.9, no.1, pp.5-8.
@article{article, author={NURDİLEK GÜLMEZOĞLU And author={İNCİ TOLAY}, title={Eskişehir Kuru Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Bazı Verim Unsurları Verim ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2016, pages={5-8} }