G. KABAN Et Al. , "Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
KABAN, G. Et Al. 2006. Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Turkey).
KABAN, G., AKSU, M. İ., & KAYA, M., (2006). Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi . Türkiye 8. Gıda Kongresi, Turkey
KABAN, GÜZİN, MUHAMMET İRFAN AKSU, And MÜKERREM KAYA. "Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Turkey, 2006
KABAN, GÜZİN Et Al. "Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
KABAN, G. AKSU, M. İ. And KAYA, M. (2006) . "Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜZİN KABAN Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}