B. DEMİRCİ, "HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER," In HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ , Konya: Eğitim Yayınevi, 2021, pp.7-25.
DEMİRCİ, B. HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER. 2021. In HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ , Eğitim Yayınevi, Konya, 7-25.
DEMİRCİ, B., (2021). HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER. HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ (pp.7-25), Konya: Eğitim Yayınevi.
DEMİRCİ, BARIŞ. "HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER." In HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ , 7-25. Konya: Eğitim Yayınevi, 2021
DEMİRCİ, BARIŞ. "HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER." HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ , Eğitim Yayınevi, 2021, pp.7-25.
DEMİRCİ, B. (2021) "HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER", HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BARIŞ DEMİRCİ}, chaptertitle={HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER}, booktitle={ HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2021} }