K. EMİNE Et Al. , "Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi," Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.78-86, 2015
EMİNE, K. Et Al. 2015. Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi. Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2 , 78-86.
EMİNE, K., ÖZTÜRK, B., ÖZKAN, Y., & YILDIZ, K., (2015). Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi. Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 78-86.
EMİNE, KÜÇÜKER Et Al. "Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi," Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 78-86, 2015
EMİNE, KÜÇÜKER Et Al. "Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi." Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.78-86, 2015
EMİNE, K. Et Al. (2015) . "Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi." Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.78-86.
@article{article, author={KÜÇÜKER EMİNE Et Al. }, title={Yapraktan üre uygulamasının farklı armut Pyrus communis L çeşitlerinde verim meyve kalitesi ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi}, journal={Niğde Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={78-86} }