M. KAYA Et Al. , "Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.52-58, 2019
KAYA, M. Et Al. 2019. Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1 , 52-58.
KAYA, M., Başıaçık Karakoç, Ş., & Arıkan Asan, A., (2019). Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 52-58.
KAYA, MUHAMMET, Şafak Başıaçık Karakoç, And Ayşegül Arıkan Asan. "Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 52-58, 2019
KAYA, MUHAMMET Et Al. "Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.52-58, 2019
KAYA, M. Başıaçık Karakoç, Ş. And Arıkan Asan, A. (2019) . "Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.52-58.
@article{article, author={MUHAMMET KAYA Et Al. }, title={Bazı Ticari Kitler Kullanılarak Et Ürünlerindeki Tavuk ve Sığır Eti Miktarının Belirlenmesi}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2019, pages={52-58} }