D. CANKÜL Et Al. , "THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR," Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3, pp.1919-1950, 2022
CANKÜL, D. Et Al. 2022. THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR. Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3 , 1919-1950.
CANKÜL, D., CODA, H., & KIZILTAŞ, M. Ç., (2022). THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR. Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3, 1919-1950.
CANKÜL, DURAN, HALİL CODA, And MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ. "THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR," Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3, 1919-1950, 2022
CANKÜL, DURAN Et Al. "THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR." Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3, pp.1919-1950, 2022
CANKÜL, D. CODA, H. And KIZILTAŞ, M. Ç. (2022) . "THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR." Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , vol.12, no.3, pp.1919-1950.
@article{article, author={DURAN CANKÜL Et Al. }, title={THE EFFECT OF GASTRONOMIC EXPERIENTIAL VALUES ON REVISIT INTENTION: THE CASE OF ESKIŞEHIR}, journal={Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={1919-1950} }