Z. AĞGÜN Et Al. , "Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.20-25, 2018
AĞGÜN, Z. Et Al. 2018. Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1 , 20-25.
AĞGÜN, Z., GEÇER, M. K., & ASLANTAŞ, R., (2018). Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 20-25.
AĞGÜN, ZARİFE, MUSTAFA KENAN GEÇER, And RAFET ASLANTAŞ. "Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 20-25, 2018
AĞGÜN, ZARİFE Et Al. "Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.20-25, 2018
AĞGÜN, Z. GEÇER, M. K. And ASLANTAŞ, R. (2018) . "Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.20-25.
@article{article, author={ZARİFE AĞGÜN Et Al. }, title={Bazı Çilek Çeşitlerinde Kök Bakterisi Uygulamalarının Meyve Verimi ve Verim Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={20-25} }