ş. kurt Et Al. , "Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi," 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.877-880, 2010
kurt, ş. Et Al. 2010. Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi. 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 877-880.
kurt, ş., YILMAZ, C., YILMAZ, B., & şekip, k., (2010). Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi . 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu (pp.877-880). Tekirdağ, Turkey
kurt, şebnem Et Al. "Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi," 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
kurt, şebnem Et Al. "Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi." 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.877-880, 2010
kurt, ş. Et Al. (2010) . "Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi." 1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.877-880.
@conferencepaper{conferencepaper, author={şebnem kurt Et Al. }, title={Akdeniz Bölgesinde Turunç Reçelinin Geleneksel Üretimi}, congress name={1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={877-880} }