D. CANKÜL Et Al. , "Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.1272-1290, 2022
CANKÜL, D. Et Al. 2022. Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2 , 1272-1290.
CANKÜL, D., DİKER, O., & USLU, A. N., (2022). Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 1272-1290.
CANKÜL, DURAN, OĞUZ DİKER, And AYŞE NUR USLU. "Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 1272-1290, 2022
CANKÜL, DURAN Et Al. "Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.1272-1290, 2022
CANKÜL, D. DİKER, O. And USLU, A. N. (2022) . "Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.1272-1290.
@article{article, author={DURAN CANKÜL Et Al. }, title={Restoran Girişimciliğinde Etnosentrizmin Etkisi: Safranbolu Örneği (The Effect of Ethnocentrısm In Restaurant Entrepreneurshıp: The Case of Safranbolu)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={1272-1290} }