D. CANKÜL Et Al. , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business)," Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2, pp.837-852, 2022
CANKÜL, D. Et Al. 2022. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business). Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2 , 837-852.
CANKÜL, D., KAYA, F., & CANKÜL, I., (2022). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business). Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2, 837-852.
CANKÜL, DURAN, FAZIL KAYA, And IŞIL CANKÜL. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business)," Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2, 837-852, 2022
CANKÜL, DURAN Et Al. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business)." Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2, pp.837-852, 2022
CANKÜL, D. KAYA, F. And CANKÜL, I. (2022) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business)." Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , vol.13, no.2, pp.837-852.
@article{article, author={DURAN CANKÜL Et Al. }, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler (Limiting Factors to Management of Food and Beverage Business)}, journal={Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi}, year=2022, pages={837-852} }