E. Dergi And Y. Karaduman, "FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ," 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium , 2022
Dergi, E. And Karaduman, Y. 2022. FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ. 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium .
Dergi, E., & Karaduman, Y., (2022). FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ . 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium
Dergi, Ece, And YAŞAR KARADUMAN. "FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ," 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium, 2022
Dergi, Ece And Karaduman, YAŞAR. "FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ." 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium , 2022
Dergi, E. And Karaduman, Y. (2022) . "FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ." 1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ece Dergi And author={YAŞAR KARADUMAN}, title={FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ}, congress name={1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium}, city={}, country={}, year={2022}}