M. OLGUN Et Al. , "Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki," Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018
OLGUN, M. Et Al. 2018. Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki. Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2 , 46-51.
OLGUN, M., karaduman, Y., AYTER, N. G., KOYUNCU, O., BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., tunca, z. ş., ... belen, s.(2018). Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki. Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, 46-51.
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki," Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, 46-51, 2018
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki." Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51, 2018
OLGUN, M. Et Al. (2018) . "Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki." Research Journal of Biology Sciences , vol.11, no.2, pp.46-51.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Ekmeklik buğday çeşitlerindeki RGB, HSV ve Lab renk değerleri ile nitrojen dozları ve kalite parametreleri arasındaki ilişki}, journal={Research Journal of Biology Sciences}, year=2018, pages={46-51} }