G. S. SARIKAYA, "GASTRONOMİ ve KİMLİK .," In Turizmde Araştırma Temaları , Çizgi Kitabevi, 2021, pp.128-132.
SARIKAYA, G. S. GASTRONOMİ ve KİMLİK .. 2021. In Turizmde Araştırma Temaları , Çizgi Kitabevi, 128-132.
SARIKAYA, G. S., (2021). GASTRONOMİ ve KİMLİK .. Turizmde Araştırma Temaları (pp.128-132), Çizgi Kitabevi.
SARIKAYA, GİZEM. "GASTRONOMİ ve KİMLİK .." In Turizmde Araştırma Temaları , 128-132. Çizgi Kitabevi, 2021
SARIKAYA, GİZEM S. . "GASTRONOMİ ve KİMLİK .." Turizmde Araştırma Temaları , Çizgi Kitabevi, 2021, pp.128-132.
SARIKAYA, G. S. (2021) "GASTRONOMİ ve KİMLİK .", Turizmde Araştırma Temaları . Çizgi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={GİZEM SULTAN KAMAN}, chaptertitle={GASTRONOMİ ve KİMLİK .}, booktitle={ Turizmde Araştırma Temaları}, publisher={Çizgi Kitabevi}, city={},year={2021} }