Z. Ş. Tunca Et Al. , "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması," Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.49, 2019
Tunca, Z. Ş. Et Al. 2019. Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması. Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi , (Antalya, Turkey), 49.
Tunca, Z. Ş., Karaduman, Y., Topal, A., Önder, O., Akın, A., Belen, S., ... Dayıoğlu, R.(2019). Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması . Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi (pp.49). Antalya, Turkey
Tunca, Zafer Et Al. "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması," Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi, Antalya, Turkey, 2019
Tunca, Zafer Ş. Et Al. "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması." Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.49, 2019
Tunca, Z. Ş. Et Al. (2019) . "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması." Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, p.49.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zafer Şaban Tunca Et Al. }, title={Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması}, congress name={Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={49} }