S. Ceylan And M. İ. Aksu, "Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types," Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu) , Tekirdağ, Turkey, pp.1, 2010
Ceylan, S. And Aksu, M. İ. 2010. Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types. Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu) , (Tekirdağ, Turkey), 1.
Ceylan, S., & Aksu, M. İ., (2010). Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types . Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu) (pp.1). Tekirdağ, Turkey
Ceylan, Sinan, And MUHAMMET İRFAN AKSU. "Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types," Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Turkey, 2010
Ceylan, Sinan And Aksu, MUHAMMET İ. . "Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types." Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu) , Tekirdağ, Turkey, pp.1, 2010
Ceylan, S. And Aksu, M. İ. (2010) . "Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types." Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu) , Tekirdağ, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sinan Ceylan And author={MUHAMMET İRFAN AKSU}, title={Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types}, congress name={Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu)}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1} }