A. AĞSAKALLI And M. OLGUN, "Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti," Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 1999
AĞSAKALLI, A. And OLGUN, M. 1999. Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi .
AĞSAKALLI, A., & OLGUN, M., (1999). Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi .
AĞSAKALLI, AHMET, And MURAT OLGUN. "Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti," Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 1999
AĞSAKALLI, AHMET And OLGUN, MURAT. "Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti." Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 1999
AĞSAKALLI, A. And OLGUN, M. (1999) . "Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti." Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi .
@article{article, author={AHMET AĞSAKALLI And author={MURAT OLGUN}, title={Kırmızı Mercimek Malazgirt 89 Çeşidinde En Uygun Ekim Sıklığı Tespiti}, journal={Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=1999}