A. CANDEMİR Et Al. , "Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, pp.399-402, 2015
CANDEMİR, A. Et Al. 2015. Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27 , 399-402.
CANDEMİR, A., GÜLER, A., SOLTEKİN, R. O., & TEKER, T., (2015). Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, 399-402.
CANDEMİR, AHMET Et Al. "Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, 399-402, 2015
CANDEMİR, AHMET Et Al. "Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, pp.399-402, 2015
CANDEMİR, A. Et Al. (2015) . "Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, pp.399-402.
@article{article, author={AHMET CANDEMİR Et Al. }, title={Üzüm Ürünlerinin Biyokimyasal Özellikleri}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={399-402} }