C. AKAY Et Al. , "Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.261-267, 2016
AKAY, C. Et Al. 2016. Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2 , 261-267.
AKAY, C., ÇEVİK, P., & DUMAN, A. N., (2016). Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, 261-267.
AKAY, CANAN, PINAR ÇEVİK, And AYŞE NURCAN DUMAN. "Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, 261-267, 2016
AKAY, CANAN Et Al. "Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.261-267, 2016
AKAY, C. ÇEVİK, P. And DUMAN, A. N. (2016) . "Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.261-267.
@article{article, author={CANAN AKAY Et Al. }, title={Farklı içeceklerde bekletilen yumuşak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={261-267} }