F. G. ÇAKAR And O. KETENOĞLU, "Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma," 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi , pp.583, 2023
ÇAKAR, F. G. And KETENOĞLU, O. 2023. Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma. 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi , 583.
ÇAKAR, F. G., & KETENOĞLU, O., (2023). Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma . 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi (pp.583).
ÇAKAR, FATMA, And ONUR KETENOĞLU. "Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma," 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 2023
ÇAKAR, FATMA G. And KETENOĞLU, ONUR. "Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma." 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi , pp.583, 2023
ÇAKAR, F. G. And KETENOĞLU, O. (2023) . "Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma." 5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi , p.583.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA GÜL ÇAKAR And author={ONUR KETENOĞLU}, title={Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma}, congress name={5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi}, city={}, country={}, year={2023}, pages={583} }