E. G. KULAN Et Al. , "Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri," Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , Turkey, 2012
KULAN, E. G. Et Al. 2012. Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , (Turkey).
KULAN, E. G., TURAN, Y. S., GÜLMEZOĞLU, N., KARA, İ., & AYTAÇ, Z., (2012). Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri . Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Turkey
KULAN, ENGİN Et Al. "Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri," Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Turkey, 2012
KULAN, ENGİN G. Et Al. "Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri." Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , Turkey, 2012
KULAN, E. G. Et Al. (2012) . "Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri." Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ENGİN GÖKHAN KULAN Et Al. }, title={Kuru Koşullarda Yetiştirilen Çörek Otunun Nigella sativa L Bazı Agronomik ve Kalite Özellikleri}, congress name={Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}