Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
FARKLI İÇECEKLERDE BEKLETİLEN RESTORATİF...
FARKLI İÇECEKLERDE BEKLETİLEN RESTORATİF MATERYALLERİN YUZEY PURUZLULUGU VE RENK STABİLİTESİNİN DEGERLENDİRİLMESİ
TEPE H.
(Yürütücü),
KAÇAN Z.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2022 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Şubat 2022
Bitiş Tarihi:
Haziran 2023