Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Salihli Ekşi Mayalı Ekmeğinin Biyofortif...
Salihli Ekşi Mayalı Ekmeğinin Biyofortifiye Buğday Tam Tane Unu Kullanımı İle Çinko ve Selenyumca Zenginleştirilmesi
KARADUMAN Y.
(Yürütücü),
ÖZER S. S.
,
AKIN A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Haziran 2022
Bitiş Tarihi:
Ocak 2024