Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Effect of Climate Change on Food Safety ...
Effect of Climate Change on Food Safety in the Production of Green Leafy Vegetable Foods (Yeşil Yapraklı Bitkisel Gıdaların Üretiminde İklim Değişikliğinin Gıda Güvenliğine Etkisi)
Çömlekçioğlu N.
,
Soyer Y.(Yürütücü)
TÜBİTAK - AB COST Projesi , 2018 - 2021
Proje Türü:
TÜBİTAK - AB COST Projesi
Başlama Tarihi:
Ekim 2018
Bitiş Tarihi:
Eylül 2021