Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Çeşitli Gıdaların Olgunlaşma Derecesine ...
Çeşitli Gıdaların Olgunlaşma Derecesine Göre Şeker İçeriklerinin HPLC-ELSD ile belirlenmesi
Sezgin B.
,
Soyseven M.
,
Arli G.(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ağustos 2022
Bitiş Tarihi:
Ağustos 2023