Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltode...
Fındık Proteininin Gam Arabik Ve Maltodekstrin Ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali Ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Atalar İ.
(Yürütücü),
Kurt A.
,
Maraşlı S.
,
Konar N.
TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2025
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Aralık 2023
Bitiş Tarihi:
Aralık 2025