Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Türkiye'nin Tanıtımında Gastronomik Değe...
Türkiye'nin Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri ve İhtiyaç Analizi
SEÇİLMİŞ C.
(Yürütücü),
KARAMAHNUTOĞLU SOYDAN E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Haziran 2018
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2019