Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Ekmeklik Buğdayın Azot, Çinko ve Selenyu...
Ekmeklik Buğdayın Azot, Çinko ve Selenyum İçeriği Bakımından Biyolojik Olarak Zenginleştirilmesi ve Zenginleştirilmiş Ürünün İşlenme Kalitesine Etkilerinin Belirlenmesi
Savaşlı E.(Yürütücü)
,
Karaduman Y.
,
Önder O.
TÜBİTAK Projesi, 2022 - 2025
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ekim 2022
Bitiş Tarihi:
Ekim 2025