Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarında Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması


Karaduman Y. (Yürütücü)

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi, 2011 - 2012

  • Proje Türü: TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
  • Başlama Tarihi: Nisan 2011
  • Bitiş Tarihi: Nisan 2012

Proje Özeti

Islah programında bisküvilik yönü ile ümitvar ileri kademe hatlarda tane, un, kırma, nişasta, un, ürün, protein özelliklerini içeren teknolojik kalite parametre arasındaki ilişkiler ortaya koyulmuştur. Islah programları, araştırmacılar ve bisküvi sektörü için kullanılabilecek parametreler belirlenmiştir.