Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Tezler
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Mor Siyez ve Spelt Buğday Unlarının Ekme...
Mor Siyez ve Spelt Buğday Unlarının EkmekYapım Performansları İle Ekmeğin Bazı Beslenme Özellikleri Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi
KARADUMAN Y.
(Yürütücü),
DERGİ E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2024
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Ocak 2023
Bitiş Tarihi:
Eylül 2024