Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
İşlenmiş Gıdaların Lezzetini Değiştirmek...
İşlenmiş Gıdaların Lezzetini Değiştirmek İçin Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Eşzamanlı Analizi
Sezgin B.
,
Arli G.(Yürütücü)
,
Can N. Ö.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2015
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mart 2012
Bitiş Tarihi:
Mart 2015