Instant cereal-based fermented beverage (Boza) powder: characterization physical, rheological and structural properties


Gül O., Atalar İ., Beşir Özgeçen A., Gül L. B., Törnük F., Sert D., ...Daha Fazla

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, cilt.1, sa.1, ss.1-5, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 1 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1007/s11694-025-03463-8
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-5
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet