Effects of high hydrostatic pressure treatment on structural, techno-functional and rheological properties of sesame protein isolate


Gül O., Gül L. B., Parlak M. E., Sarıcaoğlu F. T., Atalar İ., Törnük F.

FOOD HYDROCOLLOIDS, cilt.1, sa.1, ss.1-2, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 1 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodhyd.2025.111549
  • Dergi Adı: FOOD HYDROCOLLOIDS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, BIOSIS, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Chimica, Food Science & Technology Abstracts, INSPEC, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-2
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet