The effect of vitamin E supplementation on fattening performanca, slaughter, carcass and meat quality characteristics of Morkaraman lambs: II-Effect of vitamin E on meat quality traits (Rasyona vitamin E ilavesinin Morkaraman kuzularda besi performansı, kesim, karkas ve et kalitesi özellikleri üzerine etkileri: II- Et kalitesi özellikleri üzerine etkileri)


Macit M., Aksakal V., Emsen E., Aksu M. İ.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.32, sa.3, ss.267-276, 2001 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 32 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2001
  • Dergi Adı: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.267-276
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Hayır