The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained without heating (Isıl işlemsiz elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)


Özdemir F., Aksu M. İ., Nas S.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, cilt.3, sa.2, ss.353-358, 1997 (ESCI)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 3 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 1997
  • Dergi Adı: Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.353-358
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Hayır