Dijital Platformların Gıda İsrafına Etkisi


KAMAN G. S., ÖZDEMİR C.

GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ, Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Dr. Eda Alphan, Arş. Gör. Rabia Bölükbaş, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.89-103, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.89-103
  • Editörler: Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Dr. Eda Alphan, Arş. Gör. Rabia Bölükbaş, Editör
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Evet