SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU


OBA İLTER Ş., TOKER Ö. S., Rasouli Pirouzian H., PALABIYIK İ., KONAR N., ARTIK N., ...Daha Fazla

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.46, sa.1, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 46 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd20055
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adresli: Hayır